1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Licenser" i toppmenyn.

Licensstatus på startsidan:

1. Klicka på "Start" i vänstermenyn.

2. Klicka på pilen framför en licensstatus.

3. Mer information så som exempelvis namn, födelsedatum, idrott, licenstyp, datum, betalningsstatus eller orsak till att en licens blivit avslagen visas nu.

Licensstatus under personlicenser eller laglicenser:

1. Klicka "Personlicenser" eller "Laglicenser" i vänstermenyn.

2. Välj en status i rullistan för "Status".

3. Om ni önskar kan ni filtrera sökningen ytterligare härifrån.

4. Klicka på "Sök".

5. Licenser med vald status (och uppfyller eventuellt andra ifyllda krav från filtreringen) visas nu längre ner på sidan.

Tips! Om licensen blivit avslagen man se orsak till avslaget genom att dra muspekaren över symbolen som föreställer en hand.