1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Licenser" i toppmenyn.

3. Klicka på "Personlicenser" i vänstermenyn.

4. Klicka i så att du står under "Licenser".

5. Välj en licens genom att bocka i rutan till vänster om licensen.
6. Önskar man filtrera sin sökning så gör man det genom att fylla i information i något av sökfälten.

7. Klicka på "Sök".

8. Föreningens medlemmar som är kopplade till den valda licensen visas längre ner på sidan.

9. Välj de personer vars licens du önskar omregistrerar genom att bocka i rutan till vänster om personernas namn.

10. Klicka på "Kopiera".

Observera att man endast kan kopiera godkända licenser!

11. Bocka i rutan "Godkänn villkoren".

12. Om ni önskar få en kopia av ansökan till en e-postadress så bockar ni i rutan "Skicka kopia av ansökan till e-postadress" och fyll därefter i e-postadressen i fältet.

13. Klicka på "Ok".