1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Sök aktiviteter" i vänstermenyn.

4. Sök fram aktiviteterna genom att fylla i eventuella sökfält och klicka därefter på "Sök".
Exempel: För att få fram alla registrerade aktiviteter så välj ett datumintervall, välj en period och välj "Registrerad" som registreringsstatus. Lämna övriga fält tomma.

5. Klicka på "Visa närvarokort".

6. Välj "Närvarokort, valda aktiviteter i sökresultatet" (gäller då alla aktiviteter som blivit i bockade) eller "Närvarokort, alla registrerade aktiviteter i sökresultatet" (gäller då alla registrerade aktiviteter i sökresultatet).

7. Närvarokorten kommer nu visas i ett popup-fönster.

Närvarokorten följs av en sammanställning. Närvaromarkeringar inom parentes är inte bidragsberättigade enligt det statliga LOK-stödet, anledningen kan t.ex. vara att deltagaren är överårig eller att deltagaren har registrerats tidigare samma dag.

Deltagartillfällen inom parentes kan dock vara godkända för kommunalt stöd och ni får då lägga till dessa manuellt i summeringen. Kontrollera med din kommun vilka regler som gäller för er.