Ibland kan man behöva se vem som gjorde en ändring, när ändringen gjordes eller vilken typ av ändring det var. För att se detta, gör enligt följande:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på "Domänhantering" i toppmenyn.

3. Klicka på "Logg" i vänstermenyn.

4. Här kan man nu se ändringar som har gjorts för domänhanteringen.

• Fältet "Åtgärd" förklarar vilken ändring som gjordes.
  • Fältet "Startsida/Arbetsrum" förklarar vilken startsida eller vilket arbetsrum som berördes av ändringen.
  • Fältet "Användare" informerar om vilken användare som genomförde ändringen.
  • Fältet "Datum" informerar om vilket datum ändringen genomfördes.
  • Fältet "Tid" informerar om vilken tid ändringen genomfördes.