1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Domänhantering" i toppmenyn.

3. Klicka på "Arbetsrum" i vänstermenyn.

4. Välj vilka arbetsrum som ska visas i rullistan vid "Idrott". Antingen väljer man en idrottssektion och endast arbetsrum till den idrotten kommer då visas nedan. Väljer man "Föreningen" så visas endast arbetsrum kopplade direkt till föreningen utan idrottskoppling.

5. Under fliken "Snabbadresser för arbetsrum" ser man vilka arbetsrum som finns skapade för den sektionen man valt.

• Snabbadressen för arbetsrummet står i fältet snabbadress.
  • Man ser när domänerna blev sparade i fältet "Sparad datum".

För att lägga till en snabbadress för ett arbetsrum, gör enligt följande:

1. Klicka på "Lägg till snabbadress".

2. Välj ett arbetsrum i rullistan.

3. Fyll i snabbadress i fältet.
4. När man valt arbetsrum och fyllt i snabbadressen klickar man på "Spara".

För att ta bort en snabbadress för ett arbetsrum, gör enligt följande:

1. Markera snabbadressen/snabbadresserna som önskas ta bort.

2. Klicka på "Ta bort".

Observera att det kan dröja omkring 1 timma innan snabbadressen helt är borttagen från arbetsrummet.