1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Domänhantering" i toppmenyn.

3. Klicka på "Arbetsrum" i vänstermenyn.

4. Välj vilka arbetsrum som ska visas i rullistan vid "Idrott". Antingen väljer man en idrottssektion och endast arbetsrum till den idrotten kommer då visas nedan. Väljer man "Föreningen" så visas endast arbetsrum kopplade direkt till föreningen utan idrottskoppling.

5. Under fliken "Domäner för arbetsrum" ser man vilka arbetsrum som finns skapade för den sektionen man valt.

• Domänen som är huvuddomän har en grön tumme upp i fältet "Huvuddomän".
  • Domän som har korrekta DNS-inställningar har en grön tumme upp i fältet "DNS Korrekt".
  • Domän som har felaktiga DNS-inställningar har en röd tumme ner i fältet "DNS Korrekt".
  • Man ser när domänerna blev sparade i fältet "Sparad datum".

För att lägga till en domän för ett arbetsrum, gör enligt följande:

1. Klicka på "Lägg till domän för arbetsrum".

2. Välj ett arbetsrum i rullistan.

3. Fyll i domännamnet i fältet.

5. Den första domänen man lägger till markeras automatiskt som huvuddomän. Vill man lägga till någon annan domän som huvuddomän senare så markera man rutan "Huvuddomän" då.

6. När man fyllt i domänen klickar man på "Spara".

För att ta bort en domän för ett arbetsrum, gör enligt följande:

1. Markera domänen/domänerna som önskas tas bort.

2. Klicka på "Ta bort".

Observera att det kan dröja omkring 1 timma innan domänen helt är borttagen från arbetsrummet.