För att se inskickade formulärsvar, gör enligt följande:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Redigeraläge" i välkomstrutan som visas.

3. Klicka upp resursfönstret, knappen för resursfönstret består av en mapp och är högt upp till höger på hemsidan.

4. Klicka upp gadgeten "Formulär". Om den inte finns inlagd i ert resursfönster lägger ni till den. Information om hur man gör detta finns i lösningen ”Redigeraläget – Gadgets”.

5. Markera katalogen där formuläret ligger.

6. Klicka på menyknappen till höger om formulärets namn och därefter klickar man på ”Inskickade formulär”.

7. Man kommer då vidare till vyn nedan. Man kan filtrera bland formulären genom ett datumintervall, eller välja att bara se slutförda formulär genom att markera rutan för ”Endast slutförda”.

8. När man har gjort sin filtrering så klickar man på ”Sök”.

9. Man kan också markera en eller flera av de inskickade formulären genom att klicka i rutan längst till vänster om formuläret. Vill man exportera eller ta bort formulär så markerar man först vilka formulär och klickar sedan på ”Exportera”-knappen eller ”Ta bort”-knappen.

10. Man kan exportera till XML, CSV eller JSON.

Information om hur man går tillväga för att öppna ovanstående filtyper i Excel, se lösningen "Öppna XML och CSV-filer i Excel".