För att koppla ett formulär till en sida på er hemsida, gör enligt följande:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Redigeraläge" i välkomstrutan som visas.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Välj sidan som formuläret ska ligga på i strukturträdet eller välj att skapa en ny sida. Sidtypen måste vara "Formulär".

5. Uppe till höger ändrar ni så att ni befinner er på redigerarläget "Alla egenskaper" som illustreras i bilden nedan.

6. Gå in under ”Innehåll” och skrolla ner på sidan. Då kommer alternativet ”Formulär” upp, klicka då på knappen till höger om detta som består av tre punkter.

7. I pop-up fönstret som kommer upp väljer man sedan formuläret i trädstrukturen. När man markerat formuläret man vill ska synas på sidan klickar man på ”OK”.

8. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera ändringar" för att spara inställningarna så visas formuläret på hemsidan.