Navigeringsfönstret kommer ligga längst till vänster, längst till höger så kommer resursfönstret att ligga. Där emellan så finns innehållsområdet och verktygsfältet, där ser man sidinnehållet och det är även där man redigerar innehållet på sidan. Mediehanteringen hittar man i resursfönstret.

Navigeringsfönstret innehåller sidans trädstruktur och andra gadgets för navigering, vilka kan anpassas. Du kan ändra storlek på fönstren efter önskemål, fästa dina inställningar och lägg till gadgets.

Visa Navigeringsfönstret. Klicka för att expandera fönstret till standardbredd. Du kan sedan dra och expandera fönstret till önskad storlek.

Fäst inställningar för Navigeringsfönstret. Om du har expanderat fönstret klickar du denna knapp för att spara inställningarna till nästa gång du loggar in på webbplatsen.

Inställningar för Navigeringsfönstret. Välj om du vill lägg till eller ordna om gadgets i fönstret.

Resursfönstret innehåller metadata och andra avancerade inställningar för sidan, vilka kan anpassas. Du kan ändra storlek på fönstren efter önskemål, fästa dina inställningar och lägg till gadgets.
Det är i resursfönstret som mediehanteringen sker. Men man kan även lägga till andra gadgets om man så önskar.

Visa Resursfönstret. Klicka för att expandera fönstret till standardbredd. Du kan sedan dra och expandera fönstret till önskad storlek.

Fäst inställningar för Resursfönstret. Om du har expanderat fönstret klickar du denna knapp för att spara inställningarna till nästa gång du loggar in på webbplatsen.

Inställningar för Resursfönstret. Välj om du vill lägg till eller ordna om gadgets i fönstret.