1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Sök fram arbetsrummet och klicka på ”Medlemmar” när du står i redigerarläge för gruppen.

5. Klicka på ”Visa Utövarlista".

6. Om personen har några roller tillsatta så finns dessa listade under fliken ”Övriga roller”.

7. Vill du att dessa eller någon av dessa ska synas utåt på trupp-/gruppsidan så markerar du dessa här.

8. I fältet "Utövarlista" kan man se positionen/rollen i gruppen. För att ändra denna klicka i fältet och välj ett alternativ i rullistan.

9. Man kan endast fylla i fältet för bortanummer och hemmanummer när man valt en position i utövarlistan.

10. När man har gjort sina ändringar/val klicka på "Spara".