1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.


Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan. 


3. Öppna navigationsfönstret. 


4. Klicka på menyknappen till höger om namnet på arbetsrummet som ni vill ta bort. 

5. Välj ”Flytta till papperskorgen”.

6. Arbetsrummet kommer nu tas bort från hemsidan och gruppen för arbetsrummet kommer försvinna under "Administration" - "Grupper". Ett arbetsrum som tas bort kan senare inte återställas igen. 



Om arbetsrummet inte finns kvar i navigeringsträdet utan endast visas under "Administration" - "Grupper" eller om arbetsrummet försvinner från navigeringsträdet men inte från "Administration" - "Grupper", kontakta IdrottOnline-supporten via support@idrottonline.se.
Uppge namn på arbetsrummet samt Grupp-ID. Se till att ha tömt alla mappar på bilder och dokument innan begäran utförs.
Ett arbetsrum som tas bort kan senare inte återställas igen.