Alla arbetsrum måste ligga i en arbetsrumslista. För att skapa en arbetsrumslista går man tillväga på följande sätt:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera i navigationsfönstret den plats där ni vill att arbetsrumslistan ska skapas under (ex. startsidan) genom att klicka på dess namn.

5. Klicka på menyknappen till höger om sidnamnet och sedan på ”Ny sida”.

6. Klicka på boxen ”Arbetsrumslista” och namnge arbetsrumslistan.

7. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera" för att spara ändringarna.