1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Sök fram arbetsrummet som du vill lägga till en person i och klicka på gruppnamnet.

5. Gå till "Lägg till person". Skriv in personens namn under "Person". Klicka på namnet och sedan "Lägg till".

6.Personen kommer då synas under fliken ”Medlemmar”. Klicka därefter på ”Spara” för att spara ändringarna.