1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Klicka in er på den aktuella sidan som ni vill redigera designen för.

5. Uppe till höger ändrar ni så att ni befinner er på redigerarläget "Alla egenskaper" som illustreras i bilden nedan.

6. Välj fliken "Design".

7. Här kan man bland annat ladda upp sin egen bakgrundsbild och även sin egen stilmall (CSS-mall). Detta är ett ganska avancerat verktyg så vi rekommenderar att du som bestämmer dig för att göra en egen mall har tidigare erfarenhet eller är villig att lära dig på egen hand.

8. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera ändringar" för att spara inställningarna.