1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Redigeraläge" i välkomstrutan som visas.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera startsidan i strukturträdet genom att klicka på dess rubrik.

5. På höger sida klickar ni sedan så att ni är inne under redigerarläget "Alla egenskaper" som har följande symbol:

6. Välj fliken "Grundinställningar".

7. Scrolla längst ner på sidan till rubriken som heter "Avpublicera".

8. Bocka i rutan för att dölja er sida för allmänheten.
9. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera ändringar" för att spara inställningarna.

10. Sidan kommer då fortfarande att vara tillgänglig för er administratörer att logga in på, men kommer att se ut som på bilden nedan i utloggat läge.