1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Redigeraläge" i välkomstrutan som visas.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera nyhetslistan som ni vill ändra inställningarna för.

5. På höger sida klickar ni sedan så att ni är inne under redigerarläget "Alla egenskaper" som har följande symbol:

6. Gå in under fliken "Boxinställningar".

7. Där kan ni sedan ändra hur många nyheter ni vill visa i boxen på startsidan genom att ändra i rullistan vid ”Antal nyheter i box”. Man kan välja att visa mellan 1-15 nyheter i boxen på startsidan.

8. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera ändringar" för att spara dem nya inställningarna.