1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Redigeraläge" i välkomstrutan som visas.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera nyheten i strukturträdet som ni vill redigera.

5. På höger sida klickar ni sedan så att ni är inne under redigerarläget "Alla egenskaper" som har följande symbol:

6. Längre ner på sidan så finns ett alternativ som heter ”Kommenterbar”.

• Bockar man i den rutan så kommer man öppna upp kommentarsfunktionen för nyheten.
  • Bockar man ur den rutan så försvinner kommentarsfunktionen för nyheten.

7. Det finns även en möjlighet att kräva inloggning för att kunna kommentera en nyhet. Då bockar man i rutan ”Inloggning krävs för att kommentera”.

8. Klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera ändringar" för att spara dem nya inställningarna.