En nyhet raderas på samma sätt som övriga sidor raderas. För att radera en nyhet/sida, gör enligt följande:

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

Skriv sedan in ert användarnamn och lösenord, samt eventuellt välj vilken organisation ni vill logga in på.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Markera nyheten genom att klicka på dess titel i strukturträdet.

5. Klicka sedan på menyknappen till höger om sidnamnet och välj "Flytta till papperskorgen".