På sin startsidor för huvudsidan och arbetsrum kan man välja att lägga till bilder i olika boxar beroende på vad föreningen har valt för design. Detta gör man på följande sätt.

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Redigeraläge" i välkomstrutan som visas.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Välj att skapa en ny sida i strukturträdet med typen "vanlig webbsida" och ge den en titel.

5. Se till så att redigerarläget står på "Alla egenskaper" genom att klicka på knappen upp till höger så att den har tre punkter med tre streck bredvid.

6. Klicka på fliken "Boxinställningar".

7. Klicka på de tre punkterna till höger om rubriken "Boxbild" för att söka fram en bild som redan finns uppladdad i er mediehantering, eller dra en bild till det tomma fältet bredvid.

8. För att endast bilden ska dyka upp på startsidan (utan tillhörande text) bockar ni i rutorna "Dölj Läs-mer länk i box" och "Dölj Rubrik i box".

9. Ni kan även bocka ur rutan "Visa i navigering" för att dölja undersidan med bilden från webbplatsnavigeringen.

10. Gå till startsidan där ni vill infoga boxbilden genom att markera sidan i strukturträdet på höger sida i redigerarfönstret.

11. Klicka sedan på fliken "Boxinställningar". Högst upp på denna sida finns det olika designinställningar att välja för boxarna samt information kring vilka boxar som kan innehålla vilka sidtyper.

12. Scrolla ner till den boxen som ni vill infoga bilden i.

13. Klicka på de tre punkterna till höger om boxens innehållsruta.

14. Välj sidan med där bilden är inlagt genom att välja sidan i strukturträdet i popup-fönstret som visas.
15. När man valt sida, klicka på "OK".

16. Scrolla upp igen och klicka på "Publicera?" och sedan "Publicera ändringar" för att spara dem nya inställningarna.

17. Bilden visas nu i vald box på er startsida.