För alla sidor och arbetsrum (förutom startsidan) på er IdrottOnline-sida kan ni välja att begränsa åtkomsten till att endast vara tillgänglig för medlemmar som är inloggade. Då går ni tillväga på följande sätt.

1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Redigeraläge" i välkomstrutan som visas.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Klicka in er på den aktuella sidan som ni vill redigera behörighetsinställningarna för.

5. Uppe till höger ändrar ni så att ni befinner er på redigerarläget "Alla egenskaper" som illustreras i bilden nedan.

6. Välj fliken "Innehåll".

7. Scrolla ner på sidan till alternativet "Begränsa åtkomst". Klicka och välj om det ska vara "Tillgängligt för alla" eller "Endast medlemmar i förening".

8. Väljer man "Endast medlemmar i föreningen" kommer inloggning krävas för att komma åt sidan.

9. När man gjort ett val klickar man på "Publicera?" och sedan "Publicera ändringar" för att spara inställningarna.