1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna navigationsfönstret.

4. Klicka på menyknappen till höger om namnet på den aktuella sidan.

5. Välj ”Flytta till papperskorgen”.
6. Sidan kommer nu tas bort. Sidorna som tas bort hamnar i papperskorgen som finns längre ner i navigeringsfönstret.