1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna upp resursfönstret.

4. Klicka på knappen bestående att tre vågräta streck och en liten pil som pekar nedåt som finns längst till höger om filens namn.

5. Flera olika alternativ kommer nu upp. Klicka på ”Flytta till papperskorgen” så tas filen bort.