1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Statistik" i vänstermenyn.

4. Klicka på "Personstatistik" i vänstermenyn.

5. Här ser man statistik över valda personer inom den angivna tiden. Statistiken är baserad på information i från aktivitetsmodulen och närvarorapporteringen.

6. Börja med att välja ett datumintervall som man önskar få fram statistik mellan.

7. Välj person/personer som man önskar få fram statistik för. Lämnas fältet tomt så visas samtliga personer för vald idrott.

8. Välj idrott/idrotter som man önskar få fram statistik för. Lämnas fältet tomt så visas samtliga idrotter för vald person.
9. Därefter väljer man om det ska visa alla aktiviteter, godkända LOK-stödsaktiviteter eller inte godkända LOK-stödsaktiviteter.

10. När man gjort sina val klickar man på "Visa statistik".

11. Under fliken "Översikt per person" ser man personens/personernas närvaro under datumintervallet man valt.

12. Under fliken "Aktiviteter per person och månad" ser man personens/personernas närvaro för respektive månad under datumintervallet man valt.

13. Under fliken "Aktivitetstyper per person" ser man personens/personernas närvaro för respektive aktivitetstyp under datumintervallet man valt.

14. Under fliken "Detaljerad översikt per person" visas en översikt på vilka aktiviteter under vilka dagar som en deltagare varit närvarande på.
15. Vill man exportera statistiken från "Detaljerad översikt per person" till Excel så klickar man på "Exportera".