1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna upp resursfönstret.

4. Dubbelklicka på filen i mediehanteraren.

5. Ändra så att ni står under "Alla egenskaper".

6. Under fliken ”Innehåll” så finns sedan en ruta och texten ”Visa i arkiv”. Är rutan ibockad så kommer filen att visas i mediearkivet, är rutan inte ibockad så kommer filen inte att visas i mediearkivet.

7. Publicera ändringarna för att spara.