1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Redigeraläge" i välkomstrutan som visas.

3. Öppna upp resursfönstret samtidigt som du är inne på den sidan där du vill lägga till en fil eller media.

4a. Drag & drop-funktionen.

• Klicka på bilden i resursfönstret och sedan drar över filen och släpp den i redigerarfönstret.

4b. Klicka på knappen "Infoga/redigera bild".

• Klicka på knappen "Infoga/redigera bild".
  • Klicka på ”Bläddra”-knappen till höger om ”Bildens URL”.
  • Välj önskad bild i media-trädet.

Bilder i nyheter vid delning till Facebook
För att bilder ska kunna delas till Facebook så måste de vara minst 200px x 200px stora. Bilderna kan givetvis vara större men både måttet för höjd och bredd måste vara minst 200px. Skulle något av måtten vara mindre än 200px så kommer bilden inte med vid delning till Facebook.