1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna resursfönstret.

4. Klicka på knappen till höger om katalog-/mappnamnet, knappen består att tre vågräta streck och en liten pil som pekar nedåt.

5. Där kan man sedan välja bl.a. ”Ändra namn” och ”Flytta till papperskorg”.

Papperskorgen:

• Genom att klicka på kugghjulet längst ner till höger på sidan få man upp alternativet ”Visa
    papperskorg”.
  • Genom att klicka på ”Visa papperskorg” så kommer man att se det innehåll som ni valt
    att ta bort.