1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på det nu upplåsta hänglåset och sedan på "Redigeraläge" som visas i välkomstrutan.

3. Öppna resursfönstret.

4. Klicka på ”Ny katalog” för att komma vidare till att skapa en ny katalog/mapp att förvara filer i (se bild nedan).

5. En ny mapp dyker då upp i trädet högre upp i resursfönstret.

6. Namnge katalogen/mappen genom att fylla i namnet direkt i fältet.

• Vill man flytta en mapp så använder man sig av drag and drop-funktionen.
  • Vill man t.ex. ta bort eller byta namn på en katalog/mapp (och allt innehåll) så klickar man på knappen till höger om katalog/mapp-namnet, knappen består att tre vågräta streck
    och en liten pil som pekar nedåt. Där kan man sedan välja bl.a. ”Ändra namn” och ”Flytta till papperskorg”.