1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Kalendrar" i vänstermenyn.

4. Klicka på kalendern som du önskar favoritmarkera.

5. Klicka på stjärna upp till höger på sidan. Kalendern är nu favoritmarkerad.

6. Man kan se vilka kalendrar som är favoritmarkerade i kalenderlistan. Dessa är markerade med en stjärna i fältet "Favorit".

7. Man kan också välja att bara visa favoritmarkerade kalendrar i kalenderlistan, då väljer man "Visa mina favoriter" i rullistan för "Favorit".

8. Vill man att endast favoritmarkerade kalendrar visas i kalenderlistan när man loggar in så kan man när man valt "Visa mina favoriter" i fältet "Favorit" klicka på "Spara filtrera". Detta gör att de aktuella filtreringsinställningarna ställs in som standard för dig.