1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Aktivitet" i toppmenyn.

3. Klicka på "Kalendrar" i vänstermenyn.

4. Klicka på kalendern som du önskar arkivera.

5. Klicka på "Inställningar".

6. Klicka på "Arkivera".

7. För att få fram och se arkiverade kalendrar klicka på "Visa även arkiverade kalendrar" under fliken "Kalendrar".

8. Man ser nu alla kalendrar, även arkiverade, i kalenderlistan. Man ser vilka kalendrar som är arkiverade via markeringen "Arkiverade".

9. För att ändra så att en kalender återigen blir "vanlig" och inte arkiverad så går man inte under "Inställningar" på kalendern och klickar på "Arkiverad". Spara därefter ändringarna.