1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Sök fram gruppen du vill göra utskicket till, klicka sedan på gruppnamnet.

5. Klicka på "Meddelande".

6. Välj "Brev" som metod.

IdrottOnline samarbetar med ett företag som heter Addoro. De tillhandahåller en tjänst som underlättar det administrativa arbetet inom förening och förbund.

Ni skapar mallen och allt annat sker automatiskt från IdrottOnline. Kostnaden är låg och utformningen enkel!

- Fler än 100 stycken utskick per gång kostar 6,90 kr per styck inkl. moms. Allt ingår!

- Färre än 100 stycken per gång 7,90 kr per styck inkl. moms. Allt ingår!

7. Första gången måste ni registrera er. Fyll i de obligatoriska fälten. Klicka på "Registrera".

Du måste sedan läsa och godkänna avtalet från Addoro och därefter sker all utformning från Addoros tjänst och support.

Detta hittar du mer om på: www.skickakundbrev.se/klubbutskick