1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Sök fram gruppen du vill göra utskicket till, klicka sedan på gruppnamnet.

5. Klicka på "Meddelande".

6. Skriv vilken avsändare som ska visas i meddelandet och eventuell svarsadress.

7. Skriv ämne och meddelandet.

8. Under mottagare ser du vilka som kommer få meddelandet. Är det någon som inte ska få meddelandet, avmarkera då personen genom att ta bort bocken ur rutan bredvid namnet.

När du är nöjd och vill skicka iväg meddelandet, klicka på "Skicka".