1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Sök fram gruppen du vill göra utskicket till, klicka sedan på gruppnamnet.

5. Klicka på "Meddelande".

6. Välj SMS som metod.

7. Skriv meddelandet.

Observera: Alla i gruppen kommer få alla SMS och svar från andra medlemmar.

Glöm inte klicka på "Skicka".

- Det är helt kostnadsfritt att skicka meddelande och sms från appen och er IdrottOnline sida oavsett hur många ni skickar SMS:et till.
- Det går inte att skicka SMS till en grupp som har fler än 50 medlemmar. Max antal medlemmar i en SMS-grupp är alltså 50 personer.
- Det kostar som ett vanligt SMS när du svarar på ett meddelande oavsett hur många som ingår i gruppen.