1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Sök fram gruppen du vill göra utskicket till, klicka sedan på gruppnamnet.

5. Klicka på "Meddelande".

6. Innan du kan skicka SMS till grupper måste funktionen aktiveras.

Markera ”SMS” som metod och klicka sedan på knappen ”Aktivera SMS”.

Då kommer följande vy upp. Klicka då på ”Aktivera” längst ner i högra hörnet.

7. Skriv nu meddelandet.

Observera: Alla i gruppen kommer få alla SMS och svar från andra medlemmar.

Glöm inte klicka på "Skicka".