1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Grupper" i vänstermenyn.

4. Klicka på "Skapa grupp", "Skapa lag" eller "Skapa familj".

Grupp – Kopplade till Avgiftshantering, går att välja att tillsätta en avgift på gruppen.

Lag – Kopplade till Licenser.

Familj – Kopplade till Avgiftshantering, går att tillsätta en rabatt på familjen.

5. Skriv gruppens namn och välj vilken idrott som gruppen ska vara kopplad till. Välj föreningen om gruppen är föreningsrelaterad, t.ex. en styrelsegrupp eller om det är en familj som ska kopplas till avgiftshanteringen. Välj en idrott om gruppen är idrottsrelaterad, t.ex. ett lag.

6. Klicka på "Spara".