1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida genom att klicka på hänglåset uppe till höger på sidan.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Redigera" under "Roller i föreningen".

4. För att ta bort befintlig person från en roll, klicka på krysset bredvid namnet. För att lägga till ny person klicka i rutan och sök fram personen. Klicka på namnet. Klicka sedan på "Spara"

Detta är en snabbfunktion som förutsätter att personerna är inlagda som medlemmar i registret.

Huvudadministratörsrollen kan bara IdrottOnline-supporten lägga till och ta bort. Då behöver ett styrelseprotokoll skickas in där ändringarna står med eller att ändringarna styrks av en styrelsemedlem.