1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Personer" i vänstermenyn.

4. Står man under "Förening" så kan man söka fram samtliga medlemmar i föreningen, oavsett om medlem är aktiv i idrott eller inte. Står man under en sektion så kan man söka fram samtliga medlemmar som är aktiva i sektions idrotten.

5. Klicka på "Utökad sökning" för att kunna specificera sökningen ytterligare.

6. Fler alternativ att filtrera/söka på visas nu och man kan på så sätt specificera sökningen ännu mer. När man fyllt i de fälten man vill söka på så klickar man på knappen "Sök".

7. Sökresultatet visas längre ner på sidan.