1. Logga in på föreningens IdrottOnline-sida.

2. Klicka på "Administration" i toppmenyn.

3. Klicka på "Personer" i vänstermenyn.

4. Ändra till föreningsläge om du inte redan är där. Du gör detta genom att klicka på "Ändra".

5. Välj sedan "Förening" i rullistan och klicka därefter på "Byt".

6. I fältet "Person" ändrar man nu till "Medlemmar för godkännande" i rullistan.

7. Man kan där sedan filtrera på källa från ansökningen eller på ansökningsdatum. Vill man söka på/se samtliga alternativ lämnar man de fälten tomma. När man gjort sitt val så klickar man på knappen "Sök".

8. Sökresultatet visas längre ner på sidan. Antingen så kan man markera personerna och sedan masshantera dessa genom att klicka på knappen "Avslå medlemskap" eller "Godkänn medlemskap".

9. Man kan också klicka in på personen genom att klicka på personens namn. Där kan man sedan klicka på någon av knapparna "Godkänn medlemskap" eller "Avslå medlemskap". När man gjort sitt val så klickar man på knappen "Spara".