För att ändra designen går man först in i redigeraläget och markerar föreningen i navigationsfönstret. Klicka sedan på ”Alla egenskaper” under ”Urval” och där finns det sedan en flik som heter ”Design”.

Det första som man kan ändra på i designen är designsturkturen. I nuläget så finns det endast en version, ”Responsiv version 2013”, under hösten 2016 kommer det bli ytterligare en valbar version.

Man kan även ladda upp sin egen bakgrundsbild och även sin egen stilmall (CSS-mall). Detta är ett ganska avancerat verktyg så vi rekommenderar att du som bestämmer dig för att göra en egen mall har tidigare erfarenhet eller är villig att lära dig på egen hand.