För att lägga till deltagare i en trupp-/gruppsida så klickar man på ”Alla egenskaper” och ”Utövare”. Bestäm vilken information som ska synas på sidan genom att klicka i rutorna framför respektive alternativ.

Klicka på knappen ”Klicka på knappen för att redigera” för att redigera utövarna.

Här ser du nu de personer som tidigare under ”Administration” fått rollen utövare. Vill du inte att någon av dessa personer ska synas på trupp-/gruppsidan så gäller drag and drop-funktionen. Ta tag i den personen som inte ska visas och håll ner muspekaren. Dra namnfältet till högerrutan ”Visas ej på sidan” och släpp.

Är det fler personer som ska vara listade i truppen/gruppen men som inte utövar idrotten så finns de med under fliken ”Övriga”. Börja med att skriva in önskad rubrik. Därefter gäller samma princip för att flytta personer som under ”Deltagare”, genom drag and drop-funktionen.