För att skicka ut en kallelse till en aktivitet, gå in i aktivitetsmodulen genom att klicka på "Aktivitet" i toppmenyn. Klicka därefter på ”Kalendrar” i vänstermenyn. Välj den kalender som aktiviteten ligger i. Sök fram aktiviteten eller bläddra genom månaderna för att hitta den aktiviteten du ska skicka ut en kallelse till.

Klicka därefter i den vita aktivitetsrutan. Därefter klickar du på ”Ändra” och sedan på ”Deltagare”. Väl där så klickar man på ”Kallelser” och sedan på den blå knappen ”Lägg till kallelse”.

Där skapar man en kallelse och skickar iväg den till personerna som står som deltagare för aktiviteten.