För att ändra föreningsinformationen som finns på hemsidan, gå in i administrationsmodulen genom att klicka på "Administration" i toppmenyn. Klicka därefter på ”Föreningsinfo” i vänstermenyn. Det kommer nu ett pop-up fönster där man kan ändra informationen om föreningen, bland annat adress, telefonnummer, e-post och mycket mer. När man har gjort sina ändringar, klicka på den blåa knappen "Spara" för att spara ändringarna.

Här visas även föreningens organisationsnummer, föreningsnummer och bankgiro-/postgironummer.

Kontaktinformationen visas både i sidfoten och på en kontaktinformationssida på er hemsida. För att se all kontaktinformation kan man trycka på ”Se all info” i sidfoten.

Kontonummer

För att lägga till/ändra kontonummer så behöver ni kontakta LOK-gruppen så gör dem ändringen.
Varken föreningen eller IdrottOnline-supporten kan ändra dessa uppgifter utan det är endast LOK-gruppen.