För att favoritmarkera en kalender, gå in i aktivitetsmodulen genom att klicka på "Aktivitet" i toppmenyn. Klicka därefter på ”Kalendrar” i vänstermenyn. Klicka på den kalendern som du önskar markera som favorit och klicka sedan på stjärnan upp i högra hörnet och därefter ”Klart”.

Kalendern är nu favoritmarkerad. För att endast få fram dina favoritmarkerade kalendrar söker du via filtreringsfunktionen och väljer ”Visa mina favoriter” under ”Favorit”.

För att visa dina favoritkalendrar från början vid varje inloggning kan du klicka på "Spara filtrera". Detta gör så att de aktuella inställningarna ställs in som standard för dig.