För att kopiera en utbildning ni har anmält i er förening behöver du först gå till applikationen "Utbildningsmodulen". Den hittar du i den blåa topbaren, som du hittar längst upp på sidan vid inloggat läge.

Under "Arrangemang", som du hittar i menyn till vänster, har du möjlighet att kopiera en utbildning. Det betyder att du har möjlighet att kopiera all information på en befintligt utbildning som därefter skapas som en ny utbildning.

Du markerar först den utbildning du vill kopiera, klicka därefter på "Kopiera".

Läs gärna mer i vår manual "Utbildningsmodulen - Förening".