För att lägga till deltagare i en utbildning ni har anmält i er förening behöver du först gå till applikationen "Utbildningsmodulen". Den hittar du i den blåa topbaren, som du hittar längst upp på sidan vid inloggat läge.

Klicka därefter på "Utbildning" i vänstermenyn och sedan på "Öppna"-knappen till vänster om den utbildning som du önskar lägg in till en deltagare i. När du gjort detta så klickar du sedan på fliken "Anmälda".

Om du vill lägga till personer gör du det genom att först söka fram personen i fältet "Välj personer", klicka därefter på knappen "Lägg till". Det går givetvis att lägga till personer som är kopplade till grupper. Då söker du på gruppen i fältet "Välj grupper", klicka därefter på knappen "Lägg till".
Om du vill lägga till en person som inte finns med i föreningens medlemsregister så går det att göra genom att klicka på knappen "Skapa ny person". Personen hamnar inte automatiskt i medlemsregistret utan hamnar endast i den utbildning som du lägger till denna person.

För att ta bort en deltagare från en utbildning klicka på knappen "Ta bort" längst till höger om personens namn. Ska man ta bort flera deltagare så kan man markera dessa genom att bocka i rutorna till vänster om personernas namn och därefter klicka på knappen "Ta bort" som är precis ovanför kolumnen med rutorna.

Läs gärna mer i vår manual "Utbildningsmodulen - Förening".