För att ändra utbildningsansvarig i din förening och därmed få tillgång till applikationen Utbildningsmodulen gör du enligt följande.

Under "Administration", som du hittar i topbaren (blåa menyn) längst upp på sidan när du är inloggad, finns det möjlighet att göra snabbändringar av roller inom föreningen.

När du har kommit in i "Administration" klickar du på "Personer" i vänstermenyn och därefter sedan på "Redigera" under "Roller i föreningen".

Därefter klickar du i fältet "Välj personer" för "Utbildningsansvarig förening" och söker fram personen. Klicka sedan på "Spara".

Ett krav för att detta ska fungera är att personen ligger inlagd i medlemsregistret sedan tidigare.

Denna roll är inte begränsad och kan därmed läggas till hos fler personer i er förening.

För att därefter få tillgång till Utbildningsmodulen behöver du logga ut och sedan logga in på nytt.

Läs gärna mer i vår manual "Uppdatera styrelsen"